Copiii sărmani din Negru Vodă, răsfățați de ziua lor, de Asociația United Hands

159
Copiii sărmani din Negru Vodă, răsfățați de ziua lor, de Asociația United Hands - copii-1559718166.jpg

Articole de la același autor

Asociația United Hands România a desfășurat pe data de 1 iunie o acțiune socială în sprijinul comunității din Negru Vodă, județul Constanța. Ziua Copilului a fost marcată printr-un eveniment dedicat unor copii ce fac parte din familii sărace din această localitate. Cei 20 de beneficiari au avut parte de o zi specială grație voluntarilor Asociației United Hands Romania și a celor care au sprijinit campania de strângere a cadourilor destinate acestor copii.


Copiilor le-a fost servită masa de către voluntari, cu preparate la grătar. Tortul a marcat momentul festiv, iar jocurile și activitățile creative s-au ținut lanț. Copiii au fost provocați să realizeze desene, tema fiind "vara" în viziunea lor. Mingi, dulciuri și jucării de pluș a primit fiecare copil, cu implicarea deosebită a Baschet Club Athletic Constanța.


Având misiunea asumată de a îmbunătăți calitatea vieții pentru cei aflați în suferință sau care se află în diverse situații de risc, Asociația United Hands Romania sprijină toate persoanele ce au nevoie de ajutor, indiferent de rasă, religie, naționalitate sau poziție socială. United Hands colaborează cu persoane și organizații din toate mediile culturale și etnice, fiind una dintre organizațiile non-guvernamentale ce a reușit să aibă continuitate în proiecte realizate în Constanța și în zona Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.477 secunde