Copiii, invitați la concurs, de ziua lor

148
Copiii, invitați  la concurs,  de ziua lor - copiiiinvitati-1432143173.jpg

Articole de la același autor

Copiii constănțeni sunt invitați la concurs, chiar de ziua lor. Asociația Civicum Voluntaris, în parteneriat cu centrul comercial Maritimo, pregătește pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani concursul cu premii "Bărcuța colorată". Competiția va avea loc sâmbătă, pe 30 mai, în incinta Maritimo Shopping Center, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

"Nu există copil care să nu fi pliat din hârtie, la un moment dat, o bărcuță, o solniță, o broscuță sau o altă figurină care să-i însenineze ziua și să-i ofere satisfacția și bucuria de a-și fi conceput propria jucărie. Sărbătorind inocența și bucuria, Asociația Civicum Voluntaris lansează pentru copiii din Constanța, un concurs de bărcuțe colorate, care să le ofere oportunitatea elevilor din clasele zero până într-a patra să creeze și să le reamintească părinților de anii frumoși ai copilăriei. Micuții trebuie să realizeze bărcuțele din hârtie de calc format A4 și să le «branduiască» în stil personal, desenându-le (de preferat cu creioane cerate), lipind abțibilduri cu tematici adecvate sau personaje din hârtie și orice alte accesorii care nu le îngreunează și nu le afectează stabilitatea și flotabilitatea", explică Isabela Ștefan - Iorga, reprezentantul Civicum Voluntaris. Multe bărcuțe vor fi lansate la apă din "portul Maritimo", în cadrul unei ceremonii festive, care va avea loc după premierea celor mai frumoase și originale ambarcațiuni din hârtie.

Fiecare copil poate participa la competiție cu o singură bărcuță, care trebuie să îndeplinească o serie de condiții impuse de regulament, pentru a evita descalificarea concurentului. Bărcuțele se pot depune pentru înscrierea în concurs, la Info Desk Maritimo, pe 29 mai, între orele 15 și 20, și pe 30 mai, între orele 9 și 11. Jurizarea se va realiza la nivel de an școlar, astfel încât se vor acorda cinci premii celor mai creativi elevi din clasele 0 - IV și alte cinci premii fără a mai ține cont de criteriul vârstei. Premiile constau în jucării și dulciuri. Iar surprizele organizatorilor vizează nu numai copiii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 26 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : UDTR a sărbătorit Ziua copilului turc
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Delia, super show
Pagina a fost generata in 0.4565 secunde