Copiii instituționalizați, răsfățați de 1 iunie, de Arhiepiscopia Tomisului

212
Copiii instituționalizați, răsfățați de 1 iunie, de Arhiepiscopia Tomisului - copii-1527787709.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, 414 de copii vor avea o zi specială. De la ora 12.00, la terasa "Briza" din Mamaia (zona Butoaie), copiii vor participa la un program dedicat lor (dans și spectacol) și vor primi cadouri. Cei mici vor fi binecuvântați de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.


Copiii se află în evidența serviciilor sociale ale unor parohii din județul Constanța (parohia "Sf. Gheorghe", Viișoara, parohia "Sf. Cuv. Paraschiva", Cumpăna, parohia "Buna Vestire" Năvodari, parohia "Sf. Ilie", Constanța, parohia "Sf. Împărați", Mircea Vodă), dar și de la Centrul de plasament "Traian", Constanța, Complexul de servicii comunitare "Sparta Rotterdam", Techirghiol, Centrul de primire a copilului în regim de urgență, Constanța.


Acțiunea este organizată de către Arhiepiscopia Tomisului împreună cu Primăria Constanța, Restaurantul "Dorna", Terasa "Briza – Pub & Beach", Autoservirea "Siret", Trans Evren, Carrefour, Cofetăria "Dumy", SC Mariachis Klab SRL, SC Titis Klabs și Club Amic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8315 secunde