Copiii din centrele de plasament au primit cadouri

213

Articole de la același autor

Asociația "United Hands România" a organizat, zilele trecute, evenimentul "Ne jucăm împreună", dedicat copiilor din Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea, Centrul de Plasament "Antonio" și Centrul de Plasament "Ovidiu", ambele din Constanța. 


Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC), programul a fost inclus în cadrul proiectului "Mână cu Mână". Cei 80 de copii invitați, cu vârste cuprinse între cinci și 18 ani, s-au bucurat mai întâi de activități pe plajă, alături de voluntarii asociației, dar și alături de soldații americani voluntari de la baza de la Mihail Kogălniceanu. 


Un moment foarte așteptat de copii a fost cel al distribuirii cadourilor. În urma unei campanii online, cu ajutorul comunității, au fost oferite cadouri tuturor copiilor participanți. 


"Fiecare dar a fost asociat unui copil, în funcție de vârstă și gen, astfel încât conținutul să fie cât mai potrivit și bucuria cât mai mare. De asemenea, fiecare copil a primit dulciuri și mici jucării", au precizat specialiștii DGASPC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4773 secunde