Copiii au învățat că apa trebuie protejată

319
1
Copiii au învățat că apa trebuie protejată - 981d4f082afba985a9e36b7adaafb11b.jpg
Elevii din clasele a II-a și a III-a de la Școala nr. 28 "Dan Barbilian" au vizitat, ieri, sediul SC RAJA SA și Stația de pompare a apei de pe strada Călărași. Copii au vizionat un film despre cum ajunge apa la robinet și despre ce se întâmplă cu ea după ce este folosită.
"De departe, însă, momentele care au suscitat interesul copiilor au fost cele din Stația de pompare Călărași, unde li s-a explicat traseul apei din sursele de adâncime până la robinet și li s-a vorbit despre cel mai modern sistem de tratare a apei, cel cu ultraviolete", a afirmat Irina Oprea, purtător de cuvânt SC RAJA SA.
Vizita copiilor face parte din proiectul "Apa este viață", ce are drept scop educarea comunității locale, și în special a copiilor, să prețuiască și să protejeze resursele de apă, dar și să respecte resursele mediului înconjurător.

Comentează știrea

Comitetul de Actiune pentru Conservarea Apei
6 mai 2011
Educarea tinerei generatii - fundament al dezvoltarii societatii romanesti

Dupa o zi fara apa, in care bunicii disperati au alergat cu bidoane pentru apa pe la rudele norocoase din Faleza Nord, ca sa aiba ce pune in veceu, micutii au invatat ca apa trebuie protejata, stringind-o de cu seara in cada si in peturi. La sediul RAJA, micutii au vizionat un film despre cum, uneori, apa ajunge sa curga la robinet.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6218 secunde