Convoi cu persoane din Italia, oprit la intrarea în București. O parte merg către Constanța!

12681
Convoi cu persoane din Italia, oprit la intrarea în București. O parte merg către Constanța! - convoi-1583950337.jpg

Articole recomandate

Un convoi cu persoane intrate în țară la granița de Vest se află oprit, la această oră, la intrarea în București, pentru liniștirea traficului din Capitală, și își va urma drumul către Constanța și Prahova, a declarat, în urmă cu puțin timp, ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, într-o intervenție la postul B1Tv.

"La intrarea în București, este un convoi oprit, pornit din Vest, de la graniță, și acum acesta se împarte în două direcții - o parte spre Prahova și o parte spre Constanța. Trebuie să fie asigurată și rigurozitatea deplasării în București, adică mașinile din convoi să fie într-o deplasare compactă și aglomerația de la ora 6-7 nu va da această premisă, astfel încât se așteaptă un pic liniștirea circulației din București, astfel încât acestea să se deplaseze în siguranță. Nu se vor opri în Capitală, de aia s-au oprit la intrarea în Capitală, și convoiul se va deplasa compact către Constanța și către Ploiești și va face o escală și în Ialomița", a spus Marcel Vela.

El a explicat că a avut loc o videoconferință cu prefecții, marți noaptea, pentru a fi înștiințați despre starea convoaielor formate la graniță, astfel ca oamenii să fie așteptați și introduși în centrele de carantină în județele de destinație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2576 secunde