Controlorii RATC vânează elevii fără bilet de autobuz

951
5
Controlorii RATC vânează elevii fără bilet de autobuz - timthumb-1347654038.jpg
Odată cu începerea școlii, elevii vor circula mai mult cu autobuzele. Însă dacă sunt prinși fără bilet nu vor fi iertați de controlori.


Conducerea Regiei de Transport în Comun Constanța a anunțat că va mări numărul controlorilor în perioada următoare, care nu vor ezita să-i amendeze pe călătorii frauduloși. "Începând cu 17 septembrie 2012, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța va intensifica controlul pe liniile de transport în comun. Pentru a preîntâmpina eventualele amenzi, elevii ar trebui să circule numai cu documente de transport valabile", declară directorul RATC Constanța, ing. Dumitru Coiciu.


Comentează știrea

mr.Anaconda
15 septembrie 2012
sunte-ti jalnici

Ce subiect tare "Controlorii RATC vânează elevii fără bilet de autobuz". Chiar ca sunte-ti jalnici. Am observat ca acesti controlori se reped ca niste GIBONI cand o persoana nu a compostat biletul de calatorie, dar cand sunt TIGANI in autobuz (scuze RROMI) trec pe langa ei si nici nu-i vad. Oare de ce! DE FRICA si acum vaneaza copiii! Vai de mama noastra! Apropo. Sefii de la RATC, nu observa cum calatorii platesc soferului 1 leu calatoria? iar in statie sunt puncte de unde poti achizitiona bilete? Va plangeti ca nu aveti bani! Bani sunt . Dar sunt in buzunarele soferilor si implicit a controlorilor. Asta e. Am scris ce am vazut!

cucu
15 septembrie 2012
justitiari

exact ,pe copii csare uita sau pierd biletul ii vineaza ca pe iepurii dar pe tigani, scuze romi,ii ignora ,chiar ii ocolesc sau ii invita sa ia loc ,am fost martor direct la mai multe intimplari si am reactionat cerindu-le sa se legitimeze (controlorii) .conducerea ratc sa ia masuri ca si romi sa aiba acelasi tratament cu copii nostri, nu de alta dar putem fi usor condamnati de ,,ROMM CRISS,, de discriminare ,,,,,,,,,,,,a tiganilo,,,, ups romilor

calator
19 septembrie 2012
ratc

circul destul de des cu RATC-ul si am ajuns sa ma simt prost ca am compostat bilet...deoarece in jurul meu e plin de pensionari, care au gratuitate si de tigani , care , pe langa faptul ca nu au bilete, mai fac si galagie. Bine ca vanati elevii fratilor...f frumos!!!! Uite de aceea prefer microbuzele...chiar daca stau mai inghesuit...macar nu sunt tigani, si stiu ca toata lumea plateste. Ca sa nu zic ca e si mai ieftin decat RATC. Apropo...copilul meu nu circula cu RATC-ul din cauza tiganilor....ii este frica.

toader
21 septembrie 2012
plan de alfabetizare

E bine ca municipalitatea da banii pe locuinte sociale si le suporta homlesilor si cheltuielile de intretinere ,pentru le ramine bani de che furi.Pentru elevi nu se mai gasesc fonduri de subventii la abonamentele de transport.Mai bine-i facem tinte si surse de imbogatire pentru nesimtitii de la regia de transport public.E mare realizare sa ,,vinezi"un copil care a uitat poate sa composteze biletul.Ar trebui sa publice rezultatele acestor ,,realizari"si poate aflam si secretul calatoriilor gratuite ale hoardelor de tigani urlatori.

ion
24 septembrie 2012
bilete sau abonamente

de acord cu cei care au subscris in legatura cu tiganiiiiiiiiiiii da au fost uitati cei care sunt hoti de buzunare ei cum platesc calatoria sau pt faptul ca RATC are onaoarea de ai transporta is-i i-au de la calatori salariul buzunarindu-i cotrolorii nu au copii ca sefii sigur au PORCHE pt odraslele lor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2807 secunde