€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Controale sanitare și școli și grădinițe

Ştire online publicată Vineri, 07 Septembrie 2012. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Inspectorii sanitari din Direcțiile de Sănătate Publică vor efectua, în perioada 18 - 27 septembrie, verificări în școli, internate și cabinete medicale școlare pentru asigurarea activităților școlare, dar și a asistenței medicale în condiții igienico-sanitare corespunzătoare, inclusiv a imunizărilor obligatorii prevăzute în calendarul național de vaccinare.

„Ca în fiecare an, organizăm aceste controale în unitățile de învățământ, dar și în cabinetele medicale școlare pentru a ști care sunt condițiile igienico-sanitare la debutul noului an școlar. Pentru neconformitățile depistate se vor acorda termene de remediere a deficiențelor, dar se vor aplica și sancțiuni contravenționale, acolo unde este necesar, în conformitate cu legislația în vigoare”, a declarat vineri ministrul Sănătății, Vasile Cepoi.

Acțiunile de verificare se vor realiza atât în unitățile din mediul urban, cât și în cele din mediul rural și se vor controla condițiile igienico-sanitare din sălile de clasă, dar și din incinta unității școlare.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9796 secunde