Controale la sânge în restaurante și fast-food-uri. Tone de alimente confiscate și distruse

219
Controale la sânge în restaurante și fast-food-uri. Tone de alimente confiscate și distruse - controalelasange-1481044952.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii sanitar-veterinari din cadrul DSV Constanța au luat la rând unitățile de alimentație publică și depozitele alimentare. Numai în ultima săptămână au fost verificate 54 obiective. Au fost vizate trei restaurante, două baruri, un fast food, 12 super sau hipermarket-uri, opt magazine alimentare, trei laboratoare de cofetărie-patiserie, o unitate de procesare carne, o unitate de procesare lapte, două centre de prelucrare lapte, un centru ambalare ouă, trei unități produse proas-pete din pescuit, o măcelărie, patru carmangerii, două depozite alimentare, trei unități de fabricare pâine și specialități, un depozit de semințe consum, două unități de morărit, o unitate de fabricare produse congelate și conservate de panificație, o unitate de fabricare ulei și o unitate de fabricare cereale extrudate.


"Au fost confiscate și retrase de la vânzare, peste 2.800 kg de carne și produse din carne, 819 kg de produse lactate și 377 kg de pește și produse din pește. Valoarea acestora este în cuantum de 48.376 lei. Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare", precizează directorul executiv al DSV Constanța, dr. Geronimo Brănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8157 secunde