Mai multe ştiri online:

Continuă ploile și furtunile la Constanța! Meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea

Ştire online publicată Miercuri, 27 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Administrația Națională de Meteorologie a prelungit în această după-amiază avertizarea cod galben de vreme rea pentru zona Dobrogei. Astfel, județul Constanța se va afla și mâine sub cod galben de ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică.


Conform meteorologilor, de la noapte, de la ora 23, și până vineri dimineață, la ora 10, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar în zonele de munte, precum și în sudul, estul și local în centrul țării cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 40 de litri pe metru pătrat.


Vor fi mai ales averse care, pe arii restrânse, vor avea și caracter torențial și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Izolat, vor fi condiții de grindină.


În a doua parte a nopții de miercuri spre joi, 27 – 28 iunie și pe parcursul zilei de joi, 28 iunie, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Transilvaniei, sud-vestul Moldovei, precum și în zona Carpaților Orientali vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ.


Prin acumulare sau în interval scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 20 – 30 de litri pe metru pătrat și, izolat, între 50 – 60 de litri pe metru pătrat.


Va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă, 30 iunie, temporar însemnate cantitativ.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9409 secunde