Continuă lucrările de reabilitare și modernizare în Constanța

212
Continuă lucrările de reabilitare și modernizare în Constanța - continuasursaprimariaconstanta-1584368646.jpg

Articole de la același autor

Programul de reabilitare a traseelor pietonale continuă în această săptămână pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul, pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia și la intersecția străzii I.G. Duca cu bulevardul Mamaia, unde a fost amenajat sensul giratoriu.

Similar se acționează în cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni.

În ceea ce privește modernizarea carosabilului, echipele SC Confort Urban SRL desfășoară lucrări frezare și asfaltare pe strada Petru Cercel, între bulevardul 1 Mai și strada Brizei și pe strada Brizei, între strada Petru Cercel și strada Steluței din cartierul KM 4, pe străzile Timișanei și Dobrogei din cartierul Faleză Nord, pe aleile de acces din cartierul CET, la intersecția aleilor Magnoliei și Cameliei din cartierul Tomis III.

Conform graficului de lucru, se construiesc noi locuri de parcare în zona CET, pe strada Prelungirea Ion Rațiu, și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Bisericii Catolice "Sf. Pius din Pietrelcina" - Padre Pio – Constanța și în zona Trocadero.

Angajații SC Confort Urban SRL continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5544 secunde