€ 4.7601
£ 5.3997
$ 4.2518

Mai multe ştiri online:

Continuă demolarea garajelor din Constanța

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanta au desfășurat, în ultimele două săptămâni, activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.
În acest sens, în perioada 26 noiembrie – 5 decembrie, au fost desființate 18 garaje din municipiul Constanța. Au fost demolate garajele din cartierul Faleză Nord, de pe strada Unirii, de pe aleea Timonei, de pe aleea Albăstrelelor și de pe aleea Albatrosului.


„Acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz.
Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000 și 100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții”, precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8396 secunde