Continuă demolarea garajelor din Constanța

500
Continuă demolarea garajelor din Constanța - garaje-1544082579.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanta au desfășurat, în ultimele două săptămâni, activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.
În acest sens, în perioada 26 noiembrie – 5 decembrie, au fost desființate 18 garaje din municipiul Constanța. Au fost demolate garajele din cartierul Faleză Nord, de pe strada Unirii, de pe aleea Timonei, de pe aleea Albăstrelelor și de pe aleea Albatrosului.


"Acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz.
Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000 și 100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 06 Decembrie 2018
Stire din Social : Un nou focar de pestă porcină!
Joi, 06 Decembrie 2018
Stire din Social : Cod galben de vânt la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0324 secunde