Containere galbene, pentru deșeuri reciclabile în Constanța

212
Containere galbene, pentru deșeuri reciclabile în Constanța - containeregalbene-1595613880.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Constanța continuă acțiunea de amplasare a containerelor destinate deșeurilor reciclabile în preajma platformelor de deșeuri, astfel încât constănțenii să poată depune separat gunoaiele care pot fi refolosite.

Containerele au fost instalate pentru a crește gradul de colectare selectivă a deșeurilor din municipiul Constanța, însă, se pare că acest lucru nu a fost pe placul unor constănțeni. Chiar dacă nu a trecut multă vreme de când au fost amplasate, unele dintre ele au fost deja vandalizate. Unora li s-a dat foc, altele au fost mutate din spațiile în care au fost montate, iar altele au fost murdărite cu grafitti.

"Facem apel la cei care au astfel de porniri teribiliste să realizeze că aceste obiecte ne servesc nouă tuturor și sunt plătite din bani publici. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp, numărul de contact este 0799.606.142. Ne-ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor locali identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Autoritățile locale recomandă în continuare locuitorilor orașului să separe deșeurile reciclabile de cele menajere și să le depoziteze în platforme în secțiunile special amenajate și inscripționate corespunzător.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5409 secunde