€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Cont online RAJA, pentru transmiterea rapidă a indexului la apă și plăți online

Ştire online publicată Marţi, 11 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Dacă sunteți mereu contratimp și nu aveți niciodată vreme de stat la cozi, pentru a scăpa de factura la apă sau transmiterea consumului este suficient să vă faceți un cont online la RAJA.


„Cu platforma online Contul meu RAJA, clienții noștri, indiferent de calitatea juridică, au toate informațiile într-un singur loc. 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, contul de client poate fi accesat în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Crearea acestuia durează doar un minut, iar avantajele sunt multiple”, explică reprezentanții RAJA.


Astfel, puteți verifica și transmite online consumul de apă, puteți vedea cât mai aveți de plătit și puteți ține evidența facturilor. De asemenea, aveți posibilitatea de a plăti facturile rapid și fără un comision suplimentar, dar și activarea facturii electronice.
Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e-mail sau a codului de client și a parolei. 


Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7109 secunde