Consumatorii de droguri au nevoie de ajutor

183
1
Consumatorii de droguri au nevoie de ajutor - hqdefault-1498494848.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii de droguri au nevoie de servicii de asistență medicală, psihologică și socială accesibile, adaptate nevoilor, bazate pe o relație terapeutică de respect, susține Maria Georgescu, director executiv al Asociației Române Anti-SIDA (ARAS).


"Pe 26 iunie, în întreaga lume sunt organizate activități cu ocazia zilei Support. Dont't Punish, pentru a cere crearea de politici mai bune în domeniul drogurilor, care să pună pe primul loc sănătatea publică și drepturile omului. (...) Asociația Română Anti-SIDA trage un semnal de alarmă și invită autoritățile centrale și locale să acționeze pentru a construi servicii reale, accesibile, adaptate la nevoi și realități, bazate pe respect pentru ființa umană. (...) Conform recomandărilor internaționale, consumatorii de droguri au nevoie de servicii de asistență medicală, psihologică și socială accesibile, gratuite, adaptate nevoilor, bazate pe o relație terapeutică, de respect. Persoanele dependente de droguri au nevoie de servicii constante, pe termen lung", se arată într-un comunicat transmis ARAS. 


Sursa: agerpres.ro


Comentează știrea

Andrei
9 august 2017
Nu este adevarat

Nu este adevarat , daca ai ambitie si vointa poti sa scapi si singur de ele este greu o saptamana , o luna depinde de drogul consumat :) o spun din propia experienta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6779 secunde