Consulatul General al Rusiei la Constanța vrea să aducă turiștii ruși pe litoral

371
2
Consulatul General al Rusiei la Constanța vrea să aducă turiștii ruși pe litoral - consulatulrusieituristi-1454601653.jpg

Articole de la același autor

În demersul de a aduce turiști ruși pe litoralul românesc, reprezentanții Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România și ai Asociației Litoral - Delta Dunării s-au întâlnit, în cursul zilei de ieri, la Constanța, cu Consulul General al Federației Ruse, Vladimir Volkov. Scopul întâlnirii, la care au participat președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România și președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, precum și Dragoș Gociman, vicepreședintele Asociației Litoral - Delta Dunării, a fost acela de a discuta rezultatele vizitei de săptămâna trecută la Moscova și ale întâlnirilor cu touroperatorii ruși.

De asemenea, pe ordinea de zi s-au aflat și condițiile derulării proiectului "Descoperă România", inițiat de Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România și Asociația Litoral - Delta Dunării pentru a atrage turiști ruși în destinațiile românești.

"Ne bucură susținerea primită din partea domnului Vladimir Volkov, Consul General al Rusiei la Constanța, pentru un proiect în premieră, inițiat pentru a dezvolta circulația turistică în ambele sensuri, între România și Rusia. Asociația Litoral - Delta Dunării și Consulatul general al Federa-ției Ruse încheie astfel un parteneriat de promovare a proiectelor și evenimentelor pe care le inițiem pentru a consolida relațiile culturale și potențialul de business între reprezentanții României și Rusiei", explică președintele FAPT, Corina Martin.

La rândul său, Vladimir Volkov, Consulul General al Rusiei la Constanța a declarat: "În conformitate cu cadrul legal actual al relațiilor bilaterale ruso-române, Consulatul General este pregătit să ofere sprijin deplin privind dezvoltarea legăturilor turistice, culturale, sportive și științifice între cele două țări și promovarea schimbului de vizite ale studenților și elevilor. Luând în conside-rare identitatea culturală, istorică și confesională a celor două state, Consulatul General este de părere că dezvoltarea acestui tip de proiecte corespunde intereselor Rusiei și ale României, contribuie la consolidarea cooperării spirituale și ajutorului reciproc între vecinii apropiați în regiunea Mării Negre. În lumina experienței de colaborare bilaterală acumulate în ultimele decenii, Consulatul General al Federației Ruse la Constanța consideră că, în situația actuală proiectul «Descoperă România» are perspective bune". 

Comentează știrea

Homo Sovieticus
5 februarie 2016
Lumina vine de la Răsărit!

Corina Martin si Dragos Gociman ,un cuplu gen Ana Pauker & Pantiusa Bodnarenko in vizita la Visinski,ptr a discuta despre propaganda programului "Litoralul ptr Sovietici". Daca pana acum Corina Martin se credea Tomiris si era inconjurata de legionari romani,in vara 2016 avem sansa sa o vedem defiland imbracata cu rubasca,calare pe o Lada,si inconjurata de o divizie de cazaci beti crita. PS. Corinusha Katiusha,pana in Mai mai ai timp sa recrutezi niste panarame de hotelieri si sa faceti o divizie gen "Tudor Vladimirescu" ,sa atacati ANT-ul.Sa o dai afara pe "deviationista de dreapta" Anca Nedea

hugovictor
11 martie 2016
Rusii

Depinde de care "turisti" ! Daca sint din aceia cu hainute verzi,...Sevastopolul este aproape ! Sa nu vina cu ceva AKM 47 pe post de jucarii cu apa sau chiar cu ceva submarinute invizibile, ca tot le-a adus taica S-putin prin zona. La joaca,bineintele !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016
Stire din Social : Litoralul pentru ruși!
Luni, 01 Februarie 2016
Stire din Actual : Incendiu puternic  în Moscova
Pagina a fost generata in 0.4763 secunde