€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Constănțenii se "luptă" cu troienele pentru a putea călători cu trenul

Ştire online publicată Joi, 01 Martie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Deși vremea de afară a schimbat circulația trenurilor de pasageri și a anulat multe trenuri, traficul desfășurându-se în condiții de iarnă, constănțenii au fost prezenți în Gară pentru a se deplasa în zonele în care au nevoie să se deplaseze. 


Îmbrăcați adecvat temperaturilor de afară, ei au fost, însă, nevoiți să se „lupte” cu troienele de zăpadă din fața peroanelor, care, culmea, nu au fost curățate. 


Pentru cei care au urgențe și trebuie să plece din oraș, există, totuși, trenuri pe fiecare rută. CFR Călători a pregătit pentru zilele acestea locomotive Diesel de rezervă și a suplimentat numărul echipelor de intervenție, iar toate garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7623 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7457 secunde