Constănțenii se implică în campania "Adoptă un cățel!"

173

Articole de la același autor

 Tot mai mulți constănțeni aleg să se implice în campania "Adoptă un cățel!", demarată de Primăria Municipiului Constanța. Câinii pot fi adoptați după ce a expirat termenul de șapte zile lucrătoare în care patrupedele ar fi putut fi revendicate de proprietari. Solicitările se pot introduce imediat ce câinele a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării.

Adopția câinilor se face gratuit. Câinii vor fi încredințați spre adopție numai după ce au fost consultați de către medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microtipare.

Adopția patrupedelor se face cu respectarea cumulativă a următoarelor condiții, începând cu prezentarea unui act de deținere a spațiului din care să rezulte condițiile corespunzătoare de creștere și adăpostire a câinilor. Se cere și prezentarea dovezii resurselor materiale pentru creșterea și întreținerea câinilor, acordul asociațiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de doi câini și înregistrarea, imediat după adopție, a câinilor în Registrul de evidență a câinilor cu stăpân. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5546 secunde