Constănțenii primesc pubele noi pentru colectarea deșeurilor

209

Articole de la același autor

De câteva zile, Primăria Constanța a început distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către cetățenii care locuiesc la case. Dacă, ieri, acestea au ajuns la locuitorii de pe strada Meșterul Manole și strada Valea Albă, în cursul zilei de astăzi, 28 august, pubelele vor fi duse pe strada Tractorului, strada Zimbrului, strada Teiului, strada Vișinelor, strada Comarnic (între străzile Pandurului și Fântânele).

Reprezentanții primăriei spun că, în cazul în care într-o zi nu se acoperă toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă a doua zi.

"Rând pe rând, toate cele 30.000 de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru.

Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, de luni până vineri, între orele 8.00 și 14.00.

Pentru mai multe informații, constănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241.548.600.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, pe pliant este menționată și ziua de colectare a pubelei galbene. Colectarea selectivă începe de acasă", au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Aceștia roagă cetățenii să nu amestece deșeurile menajere cu cele reciclabile. Pe scurt, în pubela galbenă trebuie depozitate numai deșeurile reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1996 secunde