Constănțenii, invitați să-și propună "Oamenii de valoare"

165
1

Articole de la același autor

Toamna a debutat cu o nouă campanie "Zece oameni de valoare pentru Constanța". Începând cu 1 octombrie, orice constănțean poate propune o persoană pe care o consideră de valoare pentru orașul nostru. Voturile vor putea fi acordate din 2 ianuarie 2017.

"Zece oameni de valoare pentru Constanța", organizat de Pangeea și susținut de Isis Hospital, este un proiect ambițios, în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie modele pentru societatea românească.

Ajunsă la cea de-a VII-a ediție, campania se desfășoară după aceleași principii de identificare a valorilor. Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune și de a vota oamenii de valoare ai orașului, la oricare din cele zece domenii de activitate: Medicină, Academic, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-media.

Pașii pentru a face propuneri sunt foarte simpli. Trebuie doar să creați un cont pe platforma www.oameni devaloare.ro (necesită introducerea unor date cu caracter personal și alegerea unei parole), urmată de posibilitatea de menționare a propunerilor și, ulterior, de votare, cu acces direct către panoul cu nominalizările ediției cu numărul șapte.

Comentează știrea

cristi
17 noiembrie 2016
10?

sunt sigur ca sunt sute de oameni valorosi in constanta,dar sunt la fel de sigur ca niciunul nu doreste sa fie in primii zece valorosi ,,gasiti de organizatori,,-vorbesc despre oameni cu adevarat valorosi...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1658 secunde