Constănțenii învață cum să se apropie mai mult de mediul marin și costier

158
Constănțenii învață cum să se apropie mai mult de mediul marin și costier - ziuamariinegre-1508516845.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, Centrul din Constanța al Clusterului Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța - Dobrich, înființat în cadrul Universității Maritime din Constanța (UMC), organizează, în avans, un eveniment prilejuit de Ziua Internațională a Mării Negre. Acesta va avea loc pe data de 24 octombrie, începând cu ora 10.30, la sediul universității.

Organizatorii și-au propus, pentru al doilea an consecutiv, ca, beneficiind de colaborarea instituțională dintre membrii clusterului, să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a populației în scopul însușirii unui comportament prietenos și responsabil față de mediul marin și costier, într-un cadru favorabil discuțiilor și schimbului de idei științifice, dar și libertății creative.

Manifestarea va include susținerea de discursuri și prezentări științifice, prezentare și donație de carte, expoziție fotografică și proiecție de film - activitate cultural-educativă cu denumirea "Ne iubim marea".

Acest demers, întreprins în vederea evidențierii și abordării problemelor legate de salvarea și reabilitarea Mării Negre, a fost posibil grație aportului membrilor clusterului, care vor susține o serie de activități în cadrul evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Martie 2014
Stire din Actual : Manifestație prorusă la Donețk
Miercuri, 07 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Studenții ies în stradă
Pagina a fost generata in 0.9966 secunde