Mai multe ştiri online:

Constănțeni, iată unde puteți ieși cu copiii în weekend

Ştire online publicată Vineri, 21 Iulie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
În fiecare sâmbătă și duminică, în Parcul Tăbăcărie, copiii au parte de „WE LOVE TO PLAY”, cel mai interesant show de animație din Constanța, susținut de Trupa Zbumzzi! Până pe 15 septembrie, copiii mari și copii mici pot învăța o mulțime de lucruri despre teatru și se pot distra alături de Trupa Zbumzzi, între orele 10.00-16.00. 


În perioada 15 iulie - 10 septembrie, sâmbăta și duminica sunt dedicate copiilor în Parcul Tăbăcărie, Constanța! Sunt așteptați toți copiii mari și mici, care vor să se distreze și să învețe lucruri noi despre teatru de la cei mai haioși și talentați animatori- Trupa Zbumzzi.


Programul de distracție începe de la ora 10.00, când copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi. Programul de animație va începe prin introducerea copiilor în planul de distracție, animatorii se vor prezenta în fața lor și vor face cunoștință cu aceștia. Apoi, vor începe încălzirea fizică, pregătitoare orelor de distracție. 


„Este important să implementăm copiilor ideea de mișcare, sport, exerciții fizice. Ne vom folosi și de dans pentru stimularea musculară și în același timp relaxare”, spun reprezentanții Asociației ECSIA SOCIAL ORG, organizatorii acestor evenimente săptămânale. 


De la ora 12:00 până la 14:00, copiii vor putea participa la un atelier de teatru, care va fi susținut tot de Trupa Zbumzzi.
De la ora 14.00 până la 15.00, continuă programul de animație, unde copii se vor putea distra în continuare cu Trupa Zbumzzi. Ziua va fi încheiată cu un spectacol susținut de Trupa Zbumzzi.
Intrarea este liberă. Locație: Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7834 secunde