Constănțeni, Festivalul Iernii 2019 își deschide porțile!

5945
Constănțeni, Festivalul Iernii 2019 își deschide porțile! - larevederetaramul1546962864-1575372536.jpg

Articole de la același autor

Copii, părinți și bunici, primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, vă invită vineri, 6 decembrie, la ora 18:00, în Parcul Tăbăcărie, pentru a participa la festivitatea de deschidere a Festivalului Iernii 2019.


Amfitrionii evenimentului finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii "Art Theatre" vor fi Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana.


Începând cu ora 16:00, personajele de poveste vor străbate bulevardele Constanței la bordul unui autobuz supraetajat pentru a-i invita în pași de dans pe cei mici și cei mari în Țara Piticilor.


Surpriza absolută a serii magice va fi concertul extraordinar pe care trupa PROCONSUL îl va susține pe scena Palatului Fermecat, moment urmat de un spectaculos foc de artificii ce va da startul sărbătorii copiilor.

Publicul va putea vizita Atelierele Moșului până la ora 20:00, pentru a afla la ce cursuri sunt așteptați cei mici și pentru a se întâlni cu zâne, spiriduși, elfi, magicieni sau eroi fantastici.

Până pe 12 ianuarie 2020, vor fi organizate zilnic evenimente culturale, educative și distractive. Moș Crăciun va fi prezent și el la Festivalul Iernii, din 8 decembrie până pe 27 decembrie iar primirea lui va fi una de poveste.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1654 secunde