CONSTĂNȚENI, CUM SE CIRCULĂ PE TROTUARELE ȘI ALEILE DIN ORAȘ?

1275
4

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Constanța au demarat acțiunea de curățare a zăpezii din apropierea școlilor și grădinițelor.


"În cursul nopții, utilajele au fost folosite în mare măsură pentru degajarea zăpezii din zonele unităților de învățământ, de pe străzile adiacente și alei, pentru ca elevii, preșcolarii și studenții să poată ajunge luni la cursuri", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


De asemenea, în stațiile de autobuz, pe trecerile de pietoni și trotuare se acționează cu zece freze stradale cu lățimea de lucru de 62 cm.


"Reamintim constănțenilor care își curăță intrările în imobile sau își deszăpezesc mașinile să nu arunce zăpada pe carosabil în locuri în care circulația rutieră și pietonală ar putea fi îngreunată", mai spun cei de la primărie.







Comentează știrea

Cristina
2 martie 2018
Bună întrebare!!

Ieri 1 Martie a fost soare ( bucurie mare ) si tot ieri a fost ( cred că pt toți constantenii) a fost o probă serioasă de " sport" si sărituri peste " munții de zăpadă " aruncată de mașinile de dezapezire care este si acum aruncata la marginea soslelor si pe trecerile de pietoni ( este ca un zid " chinezesc" in miniatură). Dar bine că avem oameni înțelegători si reușim să trecem cu bine pe străduțele pline cu zăpadă ( ma refer la zona tomis 3 in zona școli 7) si pe aleile dintre blocuri este o adevărată provocare să pleci la drum si să i-ei o " tranta"

Cetatean
2 martie 2018
Dezapezirea

CAND intrati cu frezele pe aleea CAPIDAVA??? Ieri s-a blocat o salvare acolo si au iesit locatarii sa o impinga. Dacă e nevoie de pompieri, CE NE FACEM???

Florin
2 martie 2018
Trotuare

Care trotuare ca nu se mai văd

Constantean
2 martie 2018
Trotuar dezapezit? !!

Nu o fi orasul nostru mic, se intelege ca nu se poate intr-o zi face tot dar în 2 zile in care a fost fara ninsoare, viscol sa se miste ceva dar am vazut Cum circulau cu lamele sus doar era soseaua curata iar de mormanul dinspre trotuar nici nu se atingeau! Consumau combustibilul si atâta! Ca sa dezapezesti masina si pe lângă ar trebui sa incarci zapada in portbagaj si sa o cari pe camp! ! Unde a-ti vrea sa o punem sau arunca?! Daca vine acum cu polei va fi ....vai de noi!! A ti cumparat si suplimentat cu paturi sectia de ortopedie?!! La fel si cu materialele necesare la cati vor cadea si se vor pricopsi cu o fractura?! Vorbe vorbe si iar vorbe! Dati fiecaruia un perimetru pt dezapezit apoi controlati si sanctionati! Asistati sociali la fel acolo unde nu pot actiona masinile dau ei la lopata!

Pagina a fost generata in 0.6045 secunde