Constănțeni, căutați de muncă? Aproximativ 700 de oferte, disponibile peste hotare

302
Constănțeni, căutați de muncă? Aproximativ 700 de oferte, disponibile peste hotare - locuridemuncastrainatate546x330-1516959947.jpg

Articole de la același autor

Angajatori din 15 state europene au aproape 700 de posturi vacante în rețeaua Eures, cele mai multe fiind în Spania, Germania și Danemarca. În Spania sunt disponibile 164 de locuri de muncă pentru agricultori, sudori și tehnicieni, în timp ce în Germania sunt 105 locuri de muncă pentru șoferi de camion, salvamari, programatori sau fizioterapeuți. 


De asemenea, angajatorii din Danemarca oferă 100 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură și culegători de mazăre. Cele mai puține locuri de muncă sunt în Lituania, Norvegia, Bulgaria, Malta și Luxemburg.Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în Spania sunt disponibile 164 de locuri de muncă, dintre care 150 pentru agricultori, 10 pentru sudori, trei pentru tehnicieni și unul pentru montator structuri metalice. De asemenea în Finlanda, Luxembrug și Ungaria sunt câte 10 locuri de muncă, pentru măcelar-tranșator carne de pui, respectiv senior tehnician Chrome și lăcătuș (cinci) și sudor (cinci).


Angajatorii din Germania caută să angajeze pe 105 posturi de: șofer camion (28), salvamar (25) programator PLC (10) și bucătar (cinci). Sunt disponibile câte patru posturi pentru ospătar și fizioterapeut și câte trei posturi vacante pentru electrician în construcții, personal servire clienți și șofer de autobuz, câte două pentru mecanic instalații sanitare de încălzire și climatizare, montator instalații electrice, personal întâmpinare oaspeți, tehnician mecatronică. Angajatorii mai angajează pe câte un post de commis chef, contabil, inginer construcții civile, macaragiu, manager front-office, mecanic instalații de climatizare și refrigerare, menajeră – șefă, sudor, tehnician service, tehnician sisteme de încălzire, vopsitor auto și zidar.În Danemarca sunt disponibile 100 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre, în timp ce angajatorii din Olanda anajează pe 56 de posturi lăcătuș confecții metalice (20), sudori (20), culegători căpșuni (15) și un instalator încălzire centrală și de gaze.


De asemenea, în Marea Britanie sunt disponibile 55 de locuri de muncă pentru măcelari, tranșatori, fasonatori și împachetatori carne (50) și asistenți medicali (cinci), iar angajatorii din Belgia au disponibile 38 de locuri de muncă, dintre care 10 pentru ciontolitor tranșator carne, patru pentru operatori CNC, trei pentru șoferi camion, câte două pentru electrician iluminat stradal, macaragiu și tehnician rețele de telecomunicații și câte unul pentru electrician rezidențial, inginer aplicație, inginer de calitate industrial, inginer dezvoltare, inginer materiale, inginer producție, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, mecanic autoturisme, operator/ambalator în industria alimentară, operator turnare metale, programator cnc, proiectant mecanic, tehnician de întreținere și instalare, tehnician hvac și tehnician testare.


În Cehia sunt disponibile 30 de locuri.În Cehia sunt disponibile 30 de locuri de muncă, dintre care 15 pentru operator CNC și 15 pentru forjor. În Portugalia și Slovenia sunt disponibile tot câte 30 de locuri de muncă, pentru culegător zmeură, mure și afine și, respectiv muncitor asamblare producție componente auto.


În Finlanda sunt disponibile 23 de locuri de muncă pentru lucrători sezonieri – culegători de căpșuni, zmeură și mazăre (12), măcelar/tranșator carne de pui (10) și ospătar (unu).


Cele mai puține locuri de muncă disponibile sunt în Luxemburg, Malta, Bulgaria, Norbegia și Lituania astfel: sunt câte 10 locuri de muncă pentru senior tehnician Chorme și, respectiv, operator matrițe plastic în Luxemburg și Malta, câte patru posturi pentru matrițer și turnător în Bulgaria, două posturi de frizer în Norvegia și un post de manager în Lituania.


Sursa: News.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4394 secunde