Constănțeanca Alexandra Stan și Manuel Riva aduc hitul verii în România: imnul Neversea 2018

Luni, 21 Mai 2018
360
Mai puțin de două luni ne mai despart de festivalul Neversea, iar organizatorii au pregătit încă o surpriză pentru fanii festivalului. În acest an, Neversea are și un imn oficial, compus de Manuel Riva și Alexandra Stan. Astfel, cunoscutul hit "Miami" al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicate vibe-ului Neversea. 


Constănțeanca Alexandra Stan este unul dintre artiștii români care a reușit să treacă granițele țării și să ajungă cu hituri ca și "Mr. Saxobeat" și "Lemonade". Alexandra a participat la prima ediție a festivalului Neversea în calitate de fan și se declară impresionată de anvergura evenimentului, dar și de dimensiunea artiștilor care au urcat până acum pe scene. 


"La prima ediție m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Acum sunt super happy că voi cânta la Neversea alături de Manuel Riva, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă enorm. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult. Și într-un fel pot spune că am petrecut în curtea mea. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfășoară festivalul. Bucuria este și mai mare pentru că, împreună cu Manuel Riva, am transformat piesa «Miami», foarte dragă mie, în imnul Neversea. Este wow. Cum spun și versurile «I feel I’m home» și chiar sunt acasă", spune Alexandra Stan.


La rândul său, Manuel Riva se simte onorat că una din piesele sale a ajuns imnul official al celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea. 


"Vibe-ul festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producțiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului", spune Manuel Riva.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3329 secunde