€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE COD GALBEN DE VISCOL, NINSORI ȘI POLEI

Ştire online publicată Marţi, 27 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare cod galben pentru zona de sud a țării, inclusiv pentru județul Constanța.
Potrivit meteorologilor, începând de la noapte, de la ora 2, și până mâine seară, la ora 20, în regiunile sudice și sud-estice vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ și se va depune strat de zăpadă, local consistent. Pe arii restrânse, în special în dimineața zilei de miercuri, 28 noiembrie, și cu precădere în regiunile sud-estice, vor fi depuneri de gheață.


Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 40 – 50 de km pe oră, iar în estul, centrul, sudul Munteniei, în Dobrogea și în sudul Moldovei, rafalele vor atinge, în general, 55 – 75 de km pe oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității sub 100 m.


Județul Constanța rămâne apoi sub cod galben și după miercuri seară, până vineri dimineață, la ora 10. Potrivit prognozei, în sud-estul teritoriului, vântul va avea intensificări cu viteze de 45 – 55 de km pe oră, temporar în jur de 60 de km pe oră, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi și pe parcursul zilei de joi.


Vremea va devein deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperature sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9596 secunde