Constanța, pregătită pentru energia sustenabilă

194

Articole de la același autor

Cu prilejul Săptămânii europene a energiei durabile, Rețeaua Universităților de la Marea Neagră, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius" din Constanța și Primăria municipiului Constanța, va organiza evenimentul cu tema "Constanța - Sustainable Energy City 2018". 


Programul se va desfășura în perioada 4 - 5 iunie și va cuprinde o serie de sesiuni ce au ca scop dezvoltarea unui cadru de informare și de dezbateri cu privire la inițiative, tendințe, proiecte și programe de sprijinire a conservării resurselor energetice și reducerii impactului ecologic în condițiile asigurării unui nivel de trai la cele mai înalte standarde și a factorilor de dezvoltare economică în municipiul și zona metropolitană Constanța. 


Evenimentul se va desfășura în Sala Senat din Corpul A situat în Campusul Universității "Ovidius", aleea Studenților nr.1. În prima zi a evenimentelor va fi marcată asocierea mai multor primării din județ la Consorțiul european Power, iar la data de 5 iunie este programată o sesiune dedicată marcării Zilei Mondiale a Mediului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8661 secunde