€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

CONSTANȚA INTRĂ SUB AVERTIZARE METEO COD GALBEN DE VREME REA!

Ştire online publicată Vineri, 07 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare meteo de vreme rea. Constanța este pe lista localităților vizate.


INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 07 iunie, ora 10 – 10 iunie, ora 10

Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN

Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate

Interval de valabilitate: 07 iunie, ora 10 – 07 iunie, ora 22

Zone afectate: conform textului și hărții

În intervalul menționat, în Maramureș, vestul și nord-vestul Transilvaniei, Moldova, Dobrogea, nordul și estul Munteniei, nordul Olteniei, precum și în toate zonele de munte vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp, iar pe arii restrânse 45...50 l/mp.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7615 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7352 secunde