Constanța în pericol: maidanezii atacă în miezul zilei, în fața școlii!

2648
52
Constanța în pericol: maidanezii atacă în miezul zilei, în fața școlii! - cainimaidanezilaliceuldearta2-1333388636.jpg

Articole de la același autor

Problema câinilor fără stăpân în municipiul Constanța este una foarte controversată, la care nimeni nu a găsit încă o soluție. Autoritățile se fac că îi adună, oamenii le dau de mâncare și le construiesc adăposturi în jurul blocurilor, așa că "bietele" animale o duc cum nu se poate mai bine în orașul nostru european.
Așa s-a ajuns ca ei să atace chiar în miezul zilei, în fața școlii. "Săptămâna trecută, am fost să-mi duc copilul la școală, la Colegiul Național de Arte <>. Când să plec am fost atacată de mai mulți dulăi. A fost nevoie să intervină mai mulți părinți care, din fericire, se aflau în zonă. Oamenii și-au scos hainele de pe ei ca să-i gonească pe câini. Ce s-ar fi întâmplat dacă în locul meu era un copil? L-ar fi doborât imediat și l-ar fi sfâșiat", ne-a povestit Simona, din Constanța.
Din păcate, cazul ei nu este singular și se pare că haita din zonă a mai speriat și alte persoane. Chiar și ieri, în fața liceului din dreptul parcului de la Casa de Cultură se aflau mai mulți câini fără stăpân. Unul chiar se plimba nestingherit în curtea școlii, la intrarea spre sălile de grădiniță. Se vedea că este de-al casei și nu părea deranjat de hărmălaia făcută de copii. "Sunt câțiva maidanezi care se tot plimbă pe aici. Uneori atacă așa, din senin. Alteori nu zic nimic. Latră doar la țiganii care mai trec pe aici cu căruțele, spre Coiciu. S-a întâmplat să se repeadă și la copii. Zilele trecute s-au ținut după un copil care traversase strada spre parc și îl lătrau, de începuse să plângă bietul copil. Probabil îi simt că le este frică și de aceea reacționează așa, căci nu îi latră pe toți", ne-a spus o femeie care locuiește în zonă.

Hingherii, nevăzuți prin zonă
Zilnic cel puțin trei-patru constănțeni sunt mușcați de maidanezi. Alte câteva sute sunt speriați. 1.850 de persoane s-au prezentat în anul 2011 la spital cu plăgi mușcate.
Serviciul de Ecarisaj din cadrul Primăriei Constanța se laudă că strânge zilnic zeci de câini fără stăpân, dar nu au mai fost văzuți de mult prin cartier. "Am sunat chiar acum trei zile la Primărie, pentru că și mie mi se par periculoși mai ales doi câini de aici. Au spus că vor trimite mașina să-i ia. Dar îi văd tot aici. Nu cred că au venit", ne-a zis nea Sile, un alt locatar din zonă.
Pentru a sesiza Serviciul de Ecarisaj al Primăriei Constanța puteți să sunați la numărul de telefon 0241/550.055 și un dispecer va prelua telefonic plângerea dumneavoastră și va trimite hingherii către zona indicată.



Comentează știrea

52 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
buzatu
2 aprilie 2012
maidanezii

toata constanta este plina de caini si nimeni nu ia nici o masura. locuiesc in tomis nord zona stadion badea cirtan ,blocuri TAV si avem aici o haita de vreo 12 bucati. nu poti sa deschizi un geam fara sa auzi latraturi iar noaptea daca treci prin zona ai toate sansele sa fi atacat . am facut reclamatie la primarie , au trimis ecarisajul, au prins un singur caine, ceilalti fugind sau facut ca incearca sa-i prinda si pe ceilalti si au plecat. cainele prins a reaparut in fata blocului dupa 2 zile. este clar cit de bine isi fac treaba cei de la ecarisaj. au mai trecut prin zona o singura data si dupa aia nu ia mai vazut nimeni. RUSINE!!!!! cu astfel de profesionisti nu o sa scapam niciodata de acest flagel. este totala lipsa de respect din partea autoritatilor fata de cetatenii platitori de taxe si impozite. nicaieri in lume nu vezi atitea javre ca in romania, functionam ca o uriasa crescatorie de javre. in astfel de conditii nu este de mirare ca suntem ultimii in europa si ca vom sta acolo in veci.

am
3 aprilie 2012
multumim din inima

Primarelui (care nu stie sa aduca la ordine cetatenii -cointeresati- ce se opun hingherilor; dar mai sunt hingheri pe aici?) si USL+PRM, care se opun in Parlament la adoptarea unei legi europene. Ei sunt "oameni" milosi. Iubesc cainii si omoara copii, femei, batrini... Chiar si CCR trebuie sa multumim, pentru intelepciune, civilizatie si "corectitudine"... Acushica vin alegerile si va vor cere votul! Sa stati acasa si sa nu votati impotriva lor, sau sa veniti la vot si sa puneti stampila pe sigla partidelor lor! Ca sa pastrati Raiul ce l-au creat penru voi. (Ca la ei in cartiere sau scoli nu vedeti maidanezi...) Ba chiar sa-l dezvoltati la cote nevisate! Fiecarui cetatean, o haita de maidanezi!...

Luka
3 aprilie 2012
alte probleme n-aveti?!

Pe mine unul ma deranjeaza mult mai mult tiganii care-mi fura din buzunare, cersetorii care ma hartuiesc prin piete si la fiecare intersectie, cocalarii si pitipoancere care arunca gunoaie din masini aflate in trafic, intretinerea cat salariul minim pe economie, si lista poate continua. Maidanezii sunt undeva pe lista problemelor, dar muuuult mai jos. Pentru maidanezi sunt vinovati oamenii, care nu isi sterilizeaza animalele si arunca puii pe strazi. Maidanezii n-au aparut din neant...

constantean
3 aprilie 2012
Mazare "cel mai capabil primar"

Sa le dea pachete si cainilor, sa le faca si lor cartier de containere, cu vedere la mare..... si sa invite dulaii la mititeii de 1 Mai

am
3 aprilie 2012
hahaha

pai toti astia, sunt votanti pzd! ca sa nu pateasca nimic. Nu cumva aceeasi administratie trebuie sa-i adune si amendeze? Tu nu vezi ca nu face nimic din ce trebuie sa faca o primarie? Doar iau mita si fac afaceri dubioase... Iar maidaenzii s-au inmultit cum zici la inceput! Premeditat. Acum e un septel suficient de puternic in strazi, pentru autoreproducere... Oricum s-ar fi ajuns aici, trebuie ca strazile sa fie curatate. De maidanezi si merda lor! Sau primaria ii tine ca sa manince merda umana lasata de boschetari, betivi, prostituate? Au brevetat o noua metoda de igienizare si nu stiam noi? Ce placere pe iubitoarele si iubitorii de animale ca-i pupa-n bot!

Răspuns la: alte probleme n-aveti?!
Adăugat de : Luka, 3 aprilie 2012
Pe mine unul ma deranjeaza mult mai mult tiganii care-mi fura din buzunare, cersetorii care ma hartuiesc prin piete si la fiecare intersectie...
gogu
3 aprilie 2012
Oranjgutanii sufera!!!

Sunteti de departe cea mai ordinara gazeta constanteana. Basisti! Am doar o intrebare: Cand s-o duce draq basescu pe cine mai pupati? Si... felicitari "postacilor" care va sustin "cauza" : Sunteti morti de frica zilei de maine si nu mai stiti ce sa "produceti"! Vedea-v-as in locul patrupedelor! Curand!

un parinte
3 aprilie 2012
rusine comentatorilor

totul se reduce la politica!?dar ati fi multumiti sa stiti ca un caine de asta va omoara copilul? sa va fie rusine ca numai la putere va ganditi.

marinel
3 aprilie 2012
Mizerie si nesimtire partea a II a

In data de 14 martie 2012 , la articolul "A iesit soarele s-au inmultit maidanezii" am facut un comentariu referitor la nesimtirea celor care se considera iubitori de animale ,in special caini.Imediat au aparut cateva mamitze ,propietare de azorici ,care se aratau foarte indignate de atitudinea mea.Iata ca si in cazul de fata ,cand este pusa in pericol viata copiilor,se gasesc asemenea debile care sa fie de partea maidanezilor. Stiu ca nu se poate face nimic , si pe viitor vor avea castig de cauza tot acesti mizerabili,dar macar sa le transmitem pe aceasta cale , ca pentru noi cei care vrem putina liniste si curatenie , acesti iubitori de catelusi ,nu sunt decat niste paraziti ai societatii.

Dreptate
3 aprilie 2012
Vai de noi

Dar de bestiile umane care ataca tot in plina zi si in fata scolilor copii, tineri si batrani nu va este teama oameni buni? S-au inmultit la fel de mult ca maidanezii, pentru ei de ce nu se scriu articole si nu se iau masuri? Nu zic ca nu trebuie facut ceva, dar nu sa le omoram. Iar daca punem in balanta cazurile cu oameni atacati de semeni de-ai lor sunt cu mult mai multe decat a oamenilor atacati de caini.

adrian
3 aprilie 2012
articol de 2 lei

un articol la fel de prost precum cel scris in 14 martie. totul - parte din campania bashista antimaidanezi... Racnetul carpatilor, dar de gunoaiele din oras de ce nu zici nimic? perseverati in articole de 2 lei, de ce nu faceti o campanie de sterilizari gratuite? sunteti un ziar pe care nu l-as lua nici gratis...

52 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4069 secunde