Constanța, fără apă caldă! Făgădău a cerut ajutorul primului ministru Viorica Dăncilă

Vineri, 28 Septembrie 2018
4380
Primarul municipiului Decebal Făgădau a transmis, în cursul zilei de astăzi, un mesaj premierului României, Viorica Dăncilă, despre situația actuală cu privire la lipsa apei calde în municipiul Constanța, rugând-o să intervină în conflictul dintre Electrocentrale Constanța S.A. și RADET Constanța S.A..


Edilul a declarat că l-a înștiințat și pe prefectul județului, Dan Jeacă, dar și conducerea Direcției de Sănătate Publică, deoarece lipsa apei calde poate duce la îmbolnăvirea constănțenilor.


Decebal Făgădău a mai spus că, în cursul săptămânii viitoare, va convoca ședința de îndată a Consiliului Local, ba, mai mult, este dispus să aloce sume din bugetul local pentru a debloca situația, deși consideră că aceasta nu este o soluție pe termen lung. "Ministerul Energiei trebuie sa implice și să vorbească onest despre viitorul Electrocentrale Constanța. Nu putem ca, de la an la an, să creștem suma se bani pe care noi o aruncăm pentru a acoperi pierderile unui sistem care nu mai funcționează", consideră primarul Constanței.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3458 secunde