Constanţa – Capitala Tineretului din România. Concert la final de vară, pe plajă

306
Constanţa – Capitala Tineretului din România. Concert la final de vară, pe plajă - iulianapuschila-1629271720.jpg

Articole de la același autor

Echipa Constanţa – Capitala Tineretului din România continuă, vineri, 20 august, începând cu ora 19.30, pe plaja Shut Up Beach din stațiunea Mamaia, șirul evenimentelor din cadrul proiectului #ComeToSEAusCool. Este vorba despre ediția ”Nostalgic Session”, alături de artistele Julie August (Iuliana Pușchilă) și Andreea Dragu.

Ediția ”Nostalgic Session” își propune să aducă în atenția publicului trei momente artistice cu muzică de tip nostalgic (cover-uri), realizate de două tinere artiste - Julie August (Iuliana Pușchilă) și Andreea Dragu și un DJ constănțean - Octavian NANU (DJ Pierre D`Vară) pe plaja Shut Up Beach.

Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită și se va face pe bază de brățară.

Accesul este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2; persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Fiecare participant va prezenta unul din documentele de mai sus atât în momentul ridicării brățării, cât și la intrarea în perimetrul destinat evenimentului

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022”, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6818 secunde