Consiliul Județean, dat în judecată de Asociația Elevilor Constanța

680
Consiliul Județean, dat în judecată  de Asociația Elevilor Constanța - consiliuljudeteandatinjudecata-1535041058.jpg

Articole de la același autor

Elevii și studenții din Constanța au dat în judecată Consiliul Județean Constanța, din cauză că nu beneficiază de reducere la transportul în comun, la nivel județean.

Asociația Elevilor din Constanța și Asociația Studenților din Constanța au depus, ieri, la Tribunal, cererea de chemare în judecată a Consiliului Județean Constanța cu privire la transportul intrajudețean și reducerea de 50% pentru elevi și studenți. Măsura vine după ce, în ședința de Consiliu Județean de miercuri, 22 august, proiectul care viza chiar aceste reduceri a fost retras de pe ordinea de zi din cauza avizului nelegal din comisiile de specialitate.

"Conducerea Consiliului Județean a promis conducerii Asociației Elevilor că va fi adoptat proiectul privind reducerile la transport. Au fost purtate negocieri încă de anul trecut, dar nu s-a întâmplat nimic. Au spus atunci că se va cere un punct de vedere de la ISJ, se va face un studiu de impact și, în urma studiilor, se va adopta proiectul, dar nu s-a făcut nimic", a precizat vicepreședintele Asociației Elevilor din Constanța, Alina Ichim.

Reamintim că, în cadrul ședinței de Consiliu Local de miercuri, 22 august, consilierii liberali, cei care inițiaseră proiectul reducerilor de transport, l-au retras și au anunțat că vor solicita o opinie de la Ministerul Educației.

Președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, a precizat, la rândul său, că așteaptă răspunsuri la adresele trimise către Ministerul Dezvoltării, Ministerul Transporturilor, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Justiției, astfel încât proiectul să fie inițiat cu informațiile complete și legale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5949 secunde