Confort Urban repară trotuarele din Constanța. În ce zone au loc lucrări

467
1
Confort Urban repară trotuarele din Constanța. În ce zone au loc lucrări - 24octfondvfcudorasfalttrotuare13-1478525988.jpg

Articole de la același autor

Primăria municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban S.R.L, administratorul tramei stradale, va executa lucrări, săptămâna aceasta, pe mai multe artere din oraș.


Vor fi reparate trotuarele de străzile Labirint, Pandurului și bulevardul 1 Mai și se va lucra la carosabilul de pe străzile Eduard Caudella, Horia Grigorescu, Voievozilor, Prelungirea Meșterul Manole, George Topârceanu și Ion Ursu.


De asemenea, în cursul zilei de mâine, vor fi finalizate lucrările la sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu și strada Nicolae Iorga.


Comentează știrea

jock
7 noiembrie 2016
str.dispensarului

Degeaba am depus sesizare la Primărie privind starea jalnica a trotuarelor pe strada dispensarului, nu se face nimic.Aceasta strada are ambele trotuare , atat la urcare cat si la coborare, praf de mai multi ani de zile.Nu se poate merge cu caeucior bicicleta...etc.De copacii taiati de-a lungul timpului ce sa mai spunem, nu au mai fost replantati!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5817 secunde