Confort Urban repară trotuarele din Constanța

193
Confort Urban repară trotuarele din Constanța - trotuare1-1575320018.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Constanța au anunțat, ieri, că trotuarele din cartierele constănțene continuă să fie reabilitate. Săptămâna aceasta, angajații SC Confort Urban SRL vor continua intervențiile la trotuarele de pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul, pe strada Unirii, în zona pieței "Filipescu" și pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga. Totodată, se va acționa și pe bulevardul Ferdinand, în perimetrul aferent Teatrului de Stat Constanța și la intersecția străzii Decebal cu strada Mircea cel Bătrân.


Și în cartierul Baba Novac, Primăria Municipiului Constanța va continua investițiile în infrastructura rutieră pe străzile Cernica, Prelungirea Barbu Delavrancea și Alexandru Alexandridi. Conform graficului de lucru, noi locuri de parcare vor fi amenajate în cartierul Abator, pe aleea Romaniței și în KM 4-5, pe strada Arcului, în zona blocurilor I, D1 și A4.


De asemenea, continuă trasarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în stațiile de autobuz și de taxi și în zonele recent asfaltate, iar pe strada Soveja, între bulevardul Tomis și strada Ștefăniță Vodă vor fi dezafectate cablurile neetichetate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3966 secunde