Confort Urban continuă modernizarea străzilor din Constanța

270
Confort Urban continuă modernizarea străzilor din Constanța - programullucrariloredilitare-1603803904.jpg

Articole de la același autor

Municipalitatea anunţă că lucrările edilitare continuă săptămâna aceasta după graficul de lucru stabilit. Astfel, continuă procesul de modernizare a zonei pietonale în Piaţa Capitol. Sunt reabilitate aleile de acces către blocuri pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân şi strada Salcâmilor iar trotuarele sunt asfaltate. Echipele  SC Confort Urban SRL vor desfăşura lucrări de asfaltare pe strada Hatman Luca Arbore. 


Pe străzile Comarnic și Fântânele, porțiunea cuprinsă între strada Comarnic și strada Meșterul Manole, carosabilul va fi decopertat. În cartierul Compozitorilor, Primăria Constanţa continuă investiţiile în infrastructura rutieră. Se va turna stratul de uzură pe strada Clopoțeilor în timp ce pe strada Edmond Deda, terenul este stabilizat prin așternerea stratului de piatră spartă. Sunt în curs de amenajare noi parcări în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța, în Mamaia Nord și pe strada Prelungirea Liliacului, în zona blocului G3. 


În mai multe locaţii din oraş se montează indicatoare de informare şi se recondiţionează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate şi la sensurile giratorii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7061 secunde