Confort și siguranță. Vacanță pe timp de pandemie, la "Perla Venusului"

311

Articole de la același autor

Chiar și pe timp de pandemie, vacanța petrecută la Complexul Turistic "Perla Venusului", din stațiunea Venus, este una de vis. Nu se mai organizează, e drept, evenimentele pe plajă ce țineau capul de afiș al distracției estivale, accentul fiind pus pe confortul și siguranța turiștilor și a personalului.

"Este un sezon atipic, marcat de pandemia Covid-19, însă facem tot ceea ce ține de noi ca turiștii să se simtă bine și mai ales să fie în siguranță.

Astfel, ca măsuri de protecție, am decis ca, anul acesta, să nu mai organizăm concerte, evenimente artistice sau cursurile de zumba în apă și pe plajă, care strângeau laolaltă sute de turiști.

Plaja este curățată în fiecare seară, manual și mecanic. Gunoaiele sunt ridicate selectiv, ori de câte ori este nevoie. Seara, după ce turiștii intră în camere, plaja este curățată inclusiv cu tractorul. Nu avem probleme cu algele, personalul unității intervenind prompt atunci când a fost nevoie.

Șezlongurile, saltelele sunt dezinfectate dimineața și seara, dar și înainte de a le fi predate turiștilor. Toate substanțele dezinfectante pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății!

Așadar, într-un sezon special, oferim turiștilor toate condițiile pentru o vacanță sigură și confortabilă, totul cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare socială", a declarat, pentru "Cuget Liber", managerul Complexului Turistic "Perla Venusului", Dragoș Dima.



Sporturi pe plajă și agrement nautic


Ați putea crede că pandemia a adus monotonia pe plajă. Ei bine, la "Perla Venusului", nici vorbă de așa ceva, distracția continuă.

"În locul cursurilor de zumba, am introdus alte activități, precum partide de teqball (tenis de masă cu piciorul), concursuri de beach-volley 2 la 2, sporturi care nu implică multă lume, maximum doi într-o echipă.

Punem la dispoziția turiștilor un teren de tenis pe zgură, dotat cu instalație de nocturnă, iar ca agrement nautic, avem hidrobiciclete, schi-jeturi, banane, fluturi, paddle boat-uri", a mai spus Dragoș Dima. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1333 secunde