Conferință regională HP Managed Print Services, la Constanța

284

Articole de la același autor

Hotelul Savoy din Mamaia a găzduit, săptămâna trecută, conferința regională HP MPS Conference. Evenimentul a fost organizat de companiile NS Copiers, HP Inc. Romania și Atlas Corporation.


În prezența a aproximativ 100 de reprezentanți ai clienților și firmelor partenere, companiile organizatoare au lansat oficial parteneriatul dintre NS Copiers, o companie cu mare experiență în furnizarea serviciilor de printare și HP Inc. Romania, în domeniul imprimantelor profesionale și al PC-urilor. 


"Parteneriatul cu HP Inc. Romania și compania Atlas Corporation vine să consolideze piața pe care deja acționăm. Considerăm că implicarea noastră în distribuirea produselor HP, un brand internațional care nu are nevoie de prea multe prezentări, aduce o complementaritate și o valoare adăugată produselor pe care le distribuim în acest moment. Prin adăugarea în portofoliul companiei NS Copiers a produselor companiei HP, aducem mai multe opțiuni de valoare în fața clienților noștri", a declarat Mihai Durbală, director NS Copiers. 


HP Inc este o companie multinațională cu o mare experiență în domeniul industriei de echipamente IT. HP Inc a achiziționat, pe plan internațional, divizia de imprimante Samsung și are, în România, 1.400 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 120 milioane de euro. "HP Inc. România dorește să rămână și să se dezvolte pe piața românească, iar parteneriatele locale, cu firme cum sunt Atlas Corporation și NS Copiers sunt extrem de importante", a explicat Mugur Pantaia, director regional HP Inc. Romania.


Evenimentul a inclus și o consistentă dezbatere cu privire la riscurile de securitate pe care le presupune tehnologia modernă de management al documentelor. "Chiar dacă pentru publicul larg este mai puțin cunoscut acest aspect, trebuie să se știe că o imprimantă poate fi o vulnerabilitate pentru sistemul informatic al unei companii și pentru informațiile prelucrate", a precizat Mihai Chihaia, Printing Account Manager HP Inc Romania. 


Conferința a inclus și o sesiune demonstrativă în care participanții la eveniment au putut testa echipamentele HP, imprimante profesionale și PC-uri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9828 secunde