Concursul "Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!" încurajează mobilitatea pietonală

Luni, 24 Iunie 2019
258
Constănțenii sunt invitați să participe la concursul "Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!", care are loc în perioada dintre 1 și 31 iulie. Proiectul Portis Constanța prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Zona Metropolitană Constanța" lansează această competiție cu premii cu scopul de a încuraja mobilitatea pietonală în municipiul Constanța ca modalitate alternativă de deplasare în detrimentul utilizării autoturismului personal, pe distanțe scurte.


Competiția se adresează persoanelor cu vârste de peste 18 ani iar înscrierea se poate face doar de un telefon mobil și acces la internet, prin aplicația gratuită STRAVA, disponibilă deja în AppStore și Google Play.


Concurenții care vor realiza cele mai multe deplasări pietonale de peste 500 de metri, dar și cei care vor cumula pe perioada desfășurării concursului cei mai mulți kilometri parcurși pietonal vor fi răsplătiți cu premii constând în vouchere la magazine cu profil sportiv. Va exista și un premiu special pentru cei care reușesc să adune cât mai multe like-uri în mediul online. 


Pagina a fost generata in 0.2064 secunde