Concertele programate pentru luna aprilie trec online

206
Concertele programate pentru luna aprilie trec online - concertmusicpixabay-1585665361.jpg

Articole recomandate



Concertele cu public programate pentru luna aprilie în București rămân incerte în contextul pandemiei cu Covid-19, unii dintre artiști alegând varianta unui show online, informează agerpres.ro.


- Trupa The Mono Jacks - Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe) - este excepția lunii, ei urmând să poată fi văzuți și ascultați pe 2 aprilie într-un concert online, direct din studio. Evenimentul face parte din seria Qreator - Home Together Edition.


- Primul eveniment al lunii aprilie amânat este "Pasion", pe care Andra ar fi trebuit să-l susțină, pe 4 și 5 aprilie, la Sala Palatului din București. Evenimentul a fost reprogramat, informează organizatorii, tot la Sala Palatului, pe 5 și 6 septembrie.


- Concertul artistului israelian Avishai Cohen de prezentare a albumului "Arvoles", apărut în 2019 și care făcea parte din turneul "50:50:50", a fost și el amânat pentru o dată ce va anunțată în curând de organizatori.


- Cea de-a opta ediție a 'Jazz in Church' este programată să se desfășoare, timp de patru zile consecutiv, în perioada 23-26 aprilie, în Biserica Luterană Evanghelică din București. 20 de artiști din toată lumea sunt așteptați în festival cu ritmuri de jazz, muzică medievală, compoziții de muzică contemporană și foarte multă improvizație.


- Concertul "Țara te vrea prost" susținut de trupa Sarmalele reci în Quantic Club va avea loc pe 23 aprilie. Evenimentul era programat inițial pentru data de 28 martie.


- Reprogramat a fost și concertul Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 28 martie. Evenimentul este anunțat pentru 28 aprilie, la Sala Palatului din Capitală.


- Potcoava de Aur, "un regal al muzicii fără hotare cu interpreți de valoare și muzicieni de excepție", este programat în premieră la București pe 30 aprilie, la Sala Palatului. Printre invitați se numără Nicolae Botgros, Irina Loghin, Doinița & Ionuț Dolănescu, Alesis Romania, Ansamblul Ștefan Vodă, Fetele din Botoșani, PRESTIGE Orchestra. Un recital va fi susținut de trupa Zdob și Zdub împreună cu Orchestra "Lăutarii" din Chișinău.


- Spectacolul "A night at the movies" al Filarmonicii din Praga, programat pentru data de 25 aprilie, a fost anulat, informează organizatorii. "Din cauza situației actuale, Filarmonica din Praga a decis anularea spectacolului din data de 25.04.2020. Biletele se vor returna de la punctele de unde au fost achiziționate", precizează sursa citată.


- Grasu XXL, Nane, Șatra B.E.N.Z., Puya, Ian&Azteca, Aqila Attak, Killa Fonic, Paraziții așteaptă decizia autorităților pentru a vedea dacă pe 25 aprilie, la Romexpo, se va ține B.B.B. Festival 2020.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.419 secunde