Concerte de excepție la festivalul de hituri românești – One, din Piața Ovidiu

2100
Concerte de excepție la festivalul de hituri românești – One, din Piața Ovidiu - concertedeexceptie-1564168541.jpg

Articole de la același autor

Voltaj, 3 SUD EST, Connect-R, Antonia, RUBY, Jo și ADDA vor urca sâmbătă, pe scena din Piața Ovidiu, la concertele marca ONE! Festival. Evenimentul se desfășoară începând cu ora 20. Duminică seară, publicul se va bucura de un spectacol de excepție oferit de Celelalte Cuvinte, Cristi Minculescu și ZOB.


Cel mai mare festival al muzicii românești are loc timp de patru weekenduri, în Piața Ovidiu din Constanța. În total, vor fi peste 40 de show-uri live și muzică pentru toate gusturile.


Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, începând de vineri, 26 iulie, de la ora 9.00, și până luni, 29 iulie, la ora 9, se vor lua măsuri de blocare a accesului către Piața Ovidiu. Astfel, nu se va circula pe strada strada Sulmona, la intersecția cu bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Traian și la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân, precum și pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, la intersecția cu strada Crângului, și pe strada Arhiepiscopiei, la intrarea în piața Ovidiu.
De asemenea, în zilele de desfășurare a concertelor, se vor bloca intersecțiile strada Marcus Aurelius cu strada Dimitrie Cantemir și strada Vasile Canarache cu strada Petru Rareș, de către autospeciale ale Jandarmeriei, în intervalul orar 18.00 - 24.00.
Totodată, în cele 12 seri de concerte, RATC Constanța va prelungi programul de funcționare a mijloacelor de transport în comun, ultimele curse vor pleca de la Poarta 1, respectiv Poarta 2, la ora 23.30. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5691 secunde