Concediul medical al managerului a pus în pericol salariile angajaților de la Spitalul Cernavodă

1558
Angajații Spitalului Municipal Cernavodă riscau să nu-și pri-mească salariile, pentru că rapor-tările serviciilor medicale realizate în luna aprilie nu au fost trimise la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța. Situația a fost semnalată mana-gerului, dr. Cristian Nicoară, de liderii sindicali din spital, dat fiind că drepturile salariale întârziau să fie acordate. La rândul lui, managerul s-a adresat CJAS Constanța.
"Ne confruntăm cu o situație com-plicată. Managerul unității a fost plecat în concediu medical, iar în lipsa lui raportările nu au fost trimise către CJAS. Noi am decontat numai 150.000 lei, în baza preconizărilor făcute la începutul lunii aprilie. Am avut astăzi (n.r. ieri, 21 mai) o discuție cu managerul spitalului și vom de-conta, în regim de urgență, restul de 200.000 de lei, pentru a fi plătite sa-lariile", a declarat dr. Liviu Mocanu, președintele CJAS Constanța.
De asemenea, dr. Cristian Nicoară a precizat că va fi efectuată o anchetă, la nivelul spitalului, pentru a se stabili motivele pentru care înlocuitorul lui, Aurora Dincă, director financiar contabil al spitalului, nu a primit raportările de la medici. Totodată, CJAS Constanța va trimite o echipă de inspectori pentru a verifica situația de la spital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6954 secunde