Pregătiri pentru iarnă!

Compania de Drumuri și Poduri a cumpărat mașini de deszăpezire

Joi, 23 August 2018
161
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a început pregătirile pentru sezonul rece. CNAIR a achiziționat 103 autobasculante noi, cu configurație 6x4, dotate cu lamă pentru zăpadă și răspânditor de materiale antiderapante. 


Valoarea totală a contractului este de 9.800.000 euro și include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor doi ani. Cele 103 autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din municipiile Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj și București, pentru a fi folosite inclusiv în acțiunile de deszăpezire. 


Achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor. 


Planul pus în aplicare prin Direcția Mecanizare presupune achiziționarea anuală și etapizată a mai mult de 1.000 de mașini și utilaje, până la această dată fiind achiziționate mai mult de 850 de utilaje. 


Pagina a fost generata in 0.2715 secunde