Comercianții ambulanți, fugăriți de pe plajele din Eforie

483
Comercianții ambulanți au fost goniți, la sfârșitul săptămânii trecute, de pe plajele din Eforie, după o amplă acțiune organizată de autoritățile locale.

"În urma mai multor sesizări primite la dispeceratul Poliției Locale Eforie, precum și a constatărilor din teren a echipelor de control cu privire la comerțul ilegal pe plajă, la sfârșitul săptămânii, a avut loc o acțiune privind combaterea comerțului ambulant neautorizat din stațiunea Eforie Nord", explică primarul din Eforie, Robert Șerban.

La acțiunea desfășurată vineri, 15 iulie, între orele 10.00 și 13.00, pe sectoarele de plajă cuprinse între Steaua de Mare și Belona, au participat lucrători din cadrul Poliției Locale, Poliției stațiunii Eforie și ai Jandarmeriei Române. Cu această ocazie, au fost conduse la sediul poliției 56 de persoane și au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 20.000 de lei. Totodată, au fost constatate două infracțiuni (încălcarea Legii nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice) și confiscate bunuri de aproximativ 2.500 lei.

Aceste acțiuni punctuale având drept obiectiv eradicarea comerțului ilegal pe plajă vor continua pe toată perioada sezonului estival. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3491 secunde