Comandamentul pentru Situații de Urgență la RAJA, activ până luni

Joi, 25 Iunie 2020, 20:20
131
Conducerea companiei de apă SC RAJA SA a decis prelungirea Comandamentului pentru Situații de Urgență până luni, 29 iunie, la ora 16.00. Măsura a fost luată ținându-se cont de avertizările Administrației Naționale de Meteorologie de instabilitate atmosferică temporar accentuată în următoarele zile, cu ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină.

"Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea instalațiilor operate, în cadrul Comandamentului, zeci de echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare, sunt în continuare pregătite să asigure permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice", precizează reprezentanții RAJA.

Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924.

Pagina a fost generata in 0.342 secunde