Comandament RAJA pentru intervenții operative

339

Articole de la același autor

În perioada 4-7 decembrie 2009, S.C. RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru asigurarea intervențiilor operative. "Pentru buna des-fășurare a tuturor activităților legate de sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, dar și pentru a preîntâmpina eventualele reclamații, a fost înființat comandamentul care are în componență atât membrii consiliului director, cât și șefii tuturor secțiilor. Aceștia asigură permanența la nivelul tuturor secțiilor din Constanța și județ, 24 de ore din 24", a ex-plicat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al instituției.
De asemenea, în vederea asigurării funcționării la parametri optimi și în condiții de siguranță a sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a celor de canalizare, s-au constituit echipe specializate de intervenție cu toate utilajele necesare, iar numărul personalului care asigură intervenția s-a dublat. Numai la nivelul municipiului Constanța, 15 echipe de lucru dotate cu toate utilajele necesare sunt pregătite să intervină la toate solicitările pentru a remedia cu promptitudine toate problemele ce pot apărea.
"Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241/664.444", a mai precizat Irina Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Sâmbătă, 05 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.9624 secunde