€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Comandament pentru situații de urgență, la RAJA

Ştire online publicată Luni, 10 Iunie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În urma avertizărilor meteorologice de cod portocaliu urmat de cod galben, valabil inclusiv astăzi, cu averse torențiale, intensificări ale vântului, vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice, cantitățile de apă putând depăși 40 de litri pe metru pătrat și, izolat, 50 - 60 de litri pe metru pătrat, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, la nivelul RAJA SA a fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență. 


„În cadrul Comandamentului, au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate. Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice, cum ar fi cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice”, ne sfătuiesc reprezentanții RAJA. 


Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/924. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8379 secunde