Comandament estival la Direcția Sanitar-Veterinară. Cârciumile din stațiuni, verificate și în week-end

176
Comandament estival la Direcția Sanitar-Veterinară. Cârciumile din stațiuni, verificate și în week-end - reclamatii-1499603274.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, au verificat, în week-end, mai multe restaurante și terase din stațiunile Mamaia Nord, Mamaia Centru, Costinești și Mangalia.


"În urma controalelor efectuate, au fost constate numeroase neconformități, de la depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare fără respectarea condițiilor de igienă, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, până la nerespectarea normelor sanitare veterinare privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și valorificare a produselor alimentare. Astfel, au fost sancționate contravențional patru restaurante și două magazine alimentare, cu amenzi în valoare totală de 12.000 lei", a explicat dr. Diana Cristescu, directorul executiv al DSVSA Constanța.


Potrivit acesteia, au fost confiscate și retrase de la comercializare 4 kg de produse alimentare, improprii consumului uman, cantitate care a fost dirijată către o unitate de neutralizare.


Vă reamintim că, unitățile aflate în zonele de interes turistic sunt supravegheate și verificate permanent de către inspectorii sanitari veterinari din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4808 secunde