Comandament de iarnă, la Constanţa. Vin ninsorile!

2759
Comandament de iarnă, la Constanţa. Vin ninsorile! - comandamentdeiarna2-1611587144.jpg

Articole de la același autor



După ce astăzi Constanța s-a aflat sub atenționare de cod galben de vânt, meteorologii Centrului Regional Dobrogea anunță că zilele următoare scad temperaturile și vin ninsorile. Mai exact, de mâine vremea se va răci. Ziua va ploua slab, noaptea vor fi precipitații mixte la început, care apoi se vor transforma în ninsoare moderată, iar în cursul dimineții de miercuri este posibil ca stratul de zăpadă să ajungă la 10 - 15 cm. 


În aceste condiții, la nivelul Primăriei Constanța a fost convocat Comandamentul de iarnă. „Vom fi pregătiți să intervenim pentru deszăpezire în orice zonă a orașului, fie că vorbim despre bulevarde, străzi înguste, trotuare sau spații greu accesibile. Avem la dispoziție utilaje, oameni și ne pregătim pentru orice situație“, a transmis viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, președintele Comandamentului de iarnă.


Atunci când situația o va impune, în municipiul Constanța se va interveni cu autospeciale cu lama, autospeciale cu lamă, cisternă și sărăriță, încărcătoare frontale, wole, autobasculante cu brat, containere de 16 - 20 mc pentru transportul zăpezii, freze de mici dimensiuni şi ATV-uri cu lama.


De asemenea, pentru oamenii străzii în această perioadă va fi deschis adăpostul din șoseaua Mangaliei, unde beneficiarii vor avea apă caldă și căldură, vor primi hrană și haine de schimb. 


Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:


Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55.
Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă - 0737552271.
Direcția Generală Poliția Locală – 0241.484.205.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5506 secunde